Denk mee over het Thomas à Kempisplantsoen

Welkom op de participatiewebsite van het Thomas à Kempisplantsoen, in het kort: ThàK. Mitros, Portaal en de gemeente Utrecht willen graag samen met jou een plan maken voor dit mooie stukje Utrecht. Het besluit om de Thomas à Kempisweg uit gebruik te nemen, biedt kansen om van het Thomas à Kempisplantsoen een aantrekkelijke nieuwe woonbuurt te maken. Ook biedt dit de mogelijkheid om meer huurwoningen te bouwen, iets waar dringend behoefte aan is. Ons doel? Een nieuwe buurt maken waar mensen met plezier wonen, die bijdraagt aan de vraag naar sociale huurwoningen in de stad. 
 
Ronde 2: geef je mening over de denkrichtingen van de architecten
De tweede ronde is gestart! Je kunt weer je mening geven over het nieuwe Thomas à Kempisplantsoen. Met alle input van de eerste participatieronde zijn de architecten aan de slag gegaan! Ze hebben vier denkrichtingen gemaakt. Wij zijn benieuwd wat jij hiervan vindt. Wat vind je goed of juist minder goed? 
Laat het ons weten door te reageren!  
 

Wat vind jij van de vier denkrichtingen van de architecten?
 

 


 

 

Wat mag wel en wat mag niet
 

 

 

 

 
 
 
 

 

Extra online bijeenkomst op 20 oktober

Omdat we zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid willen geven om mee te denken, vindt er op 20 oktober een extra online bijeenkomst plaats. Tijdens deze avond zullen de architecten vier denkrichtingen presenteren.
Meld je aan

Ronde 2 van start!

Je kunt weer meedenken over het nieuwe Thomas a Kempisplantsoen! De architecten hebben vier denkrichtingen gemaakt.
Bekijk ze hier en geef je mening. 

Laatste nieuws

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"200024"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 Blijf op de hoogte
Wil je op de hoogte blijven van updates en het laatste nieuws? Registreer jezelf hier.

Cookie-instellingen